Welkom op onze camping in Aveyron tussen Rodez en Albi

Kamperen te Naucelle, in de Aveyron, in de regio van de Midi-Pyrénées

Om naar ons toe te komen, van Rodez of Albi via de RN88 tot 2X2 rijstroken, neemt u de afslag Sauveterre de Rouergue, Naucelle. Bij dubbel knooppunt richting Naucelle volgen. Op de plaats genaamd les 4 chemins, draai naar links en volg de tekenen van de camping.

Chrystelle en Thierry verwelkomen u op de 3 sterren Flower Camping Lac de Bonnefon, op 1,5km van het dorp Naucelle in de Aveyron, tussen Rodez (op 35km ten noordoosten) en Albi (40km ten zuidwesten), dichtbij de Tarn. Onze regio, de Ségala, bakent zich ten zuiden af met de Gorges du Tarn en de Tarn vallei en ten noorden met de gorges en de vallei van de Aveyron-rivier.
De regio heeft een rijk cultureel erfgoed ('Mooiste dorpjes van Frankrijk'-classificatie, te bezoeken kastelen, musea, ...)

In het groen van de Aveyron

In een rustige en groene omgeving, op de oever van een vismeertje, verwelkomen wij u voor een ontspannen vakantie in een gezellige, familiale sfeer.
Onze camping is met 112 staanplaatsen niet te groot en niet te klein. Wij hechten waarde aan gezelligheid, een persoonlijk welkom, kwaliteit, hygiëne en comfort tijdens uw vakantie.
Deze waarden delen wij met alle Flower campings, overal in Frankrijk, door lid te zijn van het Label Kwaliteitstoerisme dat garant staat voor kwalitatief hoogwaardige ontvangst en diensten.

Verhuur van bungalowtenten, stacaravans en chalets in de Aveyron

De charme van kamperen met comfort als extraatje.
De camping biedt houten chalets met 1, 2 of 3 slaapkamers, stacaravans met 2 of 3 slaapkamers en ingerichte bungalow- en freeflowertenten met 2 slaapkamers, om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders wensen en budget.
Onze ruime staanplaatsen(100 m² of groter), bosrijk en afgebakend door een haag, staan garant voor comfort en privacy voor mensen in tenten, met caravans of campers.
Er zijn drie verschillende arrangementen al naar gelang uw wensen en behoeften: (het natuurarrangement zonder elektriciteit, het comfortarrangement met 10A elektriciteit en het privilege-arrangement: een ruime staanplaats vlakbij het meer met elektriciteit, water en afvalwaterafvoer)

Het verwarmde zwembad en het bubbelbad van camping Lac de Bonnefon

Geniet van een zonnebad, van het verwarmde bad (28°C) of van de weldadigheid van het bubbelbad. Voor de jongsten is er een klein bad.

Activiteiten en animaties voor een ieder op camping Lac de Bonnefon te Naucelle

Er wordt een scala aan activiteiten georganiseerd die leuk zijn voor het hele gezin of met vrienden: er is een speeltuin voor de jongsten met een trampoline en een luchtkasteel, en voor groepsspelen en toernooien heeft u pingpongtafels, een petanquebaan, een beachvolleyterrein en midgetgolfbanen ter beschikking.
Gedurende de dag biedt een animator vele gratis activiteiten aan voor kinderen, jongeren en volwassenen.